Her har vi samlet de oftest stilte spørsmålene – men har du flere, skal du ikke nøle med å kontakte oss! Vi svarer deg mer enn gjerne på det du lurer på.

-Hvorfor kan man bare reise på våren og høsten?
-Dette har praktiske årsaker, fordi vi gjerne vil satse på årstider da temperaturen er hverken for høy eller lav for den jevne europeer. Faktisk er det godt og varmt for årstiden om du kommer nordfra. Her i syd-øst Europa møter du temperaturer du kjenner best fra «Syden», slik som Spania og Portugal og øyene i tilknytning til dem.
Når det er sagt, kan vi organisere et opplegg for dere ellers i året også, om dere er en gruppe på 10 eller flere.

-Hvorfor står det ikke mer detaljert hva man konkret kommer til å oppleve? Jeg vil ikke risikere å kjøpe «katta i sekken»?
-Dette holder vi litt hemmelig fordi selve opplevelsen er som å befinne seg midt inne i et dataspill, med overraskelser som lurer rundt neste sving. Derfor kan vi rimelig nok ikke gå i detaljer, fordi vi da ville fjerne mye av spenningen når du er der for første gang.

-Hva må jeg regne med av utgifter i tillegg til det reisen og oppholdet koster på forhånd?
-Ingen ting! Ikke så mye som en krone – eller Euro! Her er absolutt alt inkludert, uansett hvor tørst eller sulten du er, og uansett hva du måtte trenge av forsøk på å komme deg gjennom øksekastingen eller andre aktiviteter. Det eneste unntaket er faktisk ammunisjonen: Vi gir deg nok ammunisjon til lekene til at du bør greie deg godt. Men av erfaring vet vi at enkelte er langt mer «trigger happy» enn andre, og derfor har vi åpnet muligheten for at du kan få kjøpt til noen baller, så du ikke skal risikere å måtte sitte på sidelinjen når det virkelig spisser seg til.

-Vil ikke dette være veldig forurensende?
-Langt i fra! Her er den meste maten særdeles kortreist, og det samme kan man si om drikkevarene. Området vi skal leke i, er regulert til langt mer røffe påkjenninger enn vi kommer til å utsette det for, og ballene vi bruker til leken, er til og med biologisk nedbrytbare. Her kan du bare leke og kose deg, uten å ta alle mulige hensyn hele tiden. Slå deg løs!

-Hvor vilt vil det bli? Tør jeg reise hjem til kona etter turen, og kommer politiet til å vente meg på Gardermoen?
-Vi smilte litt da en potensiell Getaway Boy litt forsiktig stilte oss dette spørsmålet, for selvsagt kan du trygt reise hjem til familien, og med mindre du selv skaper problemer på flyet hjem, vil det ikke være lokale myndigheter som ønsker å snakke med deg når du lander. Likevel skal det innrømmes at det kan komme til å være ganske «vilt» noen ganger, for vi legger opp til at folk skal kunne slå seg løs akkurat slik de vil. Men det skal skje innenfor trygge rammer, og derfor har vi også lagt opp til en ganske «tett» security: Det kommer til å være en sikkerhetsmedarbeider for hver 3. Getaway Boy – selv om sjansen er høy for at du ikke legger merke til at de er der.

-Hva skjer om jeg blir syk – eller skader meg på reisen?
-For det første er det klart at du aldri skal reise utenlands uten en skikkelig reiseforsikring. Vi kommer til å minne deg flere ganger om akkurat det. Likevel KAN ulykker skje, og man kan bli syk også på en tur med Getawayboys. Derfor har vi sikret oss helsepersonell som er på «standby», slik at du ikke trenger å sette deg på den lokale legevakten for møysommelig å vente på din tur – om ulykken skulle være ute.