Tenk deg at du en dag bare gjorde det. Reiste deg opp fra sofaen, tok med deg joggebuksa og tannbørsten og ble borte en ukes tid. Bare fordi du ville det. Og fordi noen hadde gitt deg muligheten.

Getawayboys er laget av menn - for menn. Vi åpner muligheten for at du skal fylle dagene dine med «gutteting» for en gangs skyld. Boys will be boys, er det noe som heter. Så la oss være akkurat det – i noen dager.

Ferden går til Banja Luka i Republica Srbska via Zagreb. Alt du trenger å ta med deg – er nettopp joggebuksa og tannbørsten. Resten har vi ordnet for deg: Flyreise, hotellopphold, mat, nok av godt drikke – og party, party, party!

Hva vi skal gjøre? Vi skal gå inn i enslags drømmeverden som er en blanding av et dataspill og en realityserie på TV. Bare at det ikke er hverken datamaskiner eller TV'er involvert. For dette handler om DEG – om dine muligheter til virkelig å LEVE noen dager.

Blir det party? Jepp, hver eneste kveld! Blir det guttete leker? Jepp, alt fra «arrestasjon av KGB» til kamp for å frigi en serbisk «prinsesse» fra «Terrorister» til øksekast, revekrok og lagturneringer av de mest utrolige slag!

Dette er tilbudet for deg som trenger å komme deg vekk noen dager – enten du vet det eller ikke.