Alle vår-reiser for Getawayboys avlyses

Som en følge av Korona-epidemien blir vi nødt til å avlyse alle reiser for Getawayboys denne våren. Dermed blir det ikke mulig å reise med oss før eventuelt til høsten.
Vi beklager dette sterkt overfor dere som hadde gledet dere til en avslappende og trivelig tur med masse opplevelser. Dette er noe vi også hadde sett fram til, men i likhet med resten av Europa står vi maktesløse overfor det som nå har rammet.
Dessuten: Bortsett fra at det nå hadde vært praktisk umulig å gjennomføre turene og arrangementene, handler dette også om den felles dugnaden som vi alle bør være med på i disse dager: Nemlig å holde oss hjemme. Vi har ikke sett noe lignende i vår levetid, og vi får bare håpe vi slipper å se det igjen. Og dermed får vi alle begynne å se fram mot – og planlegge – noen utrolig spennende reiser på høstparten, når alt dette forhåpentligvis ligger bak oss.
For ordens skyld: Alle dere som helt eller delvis har betalt for billetter: Alle får pengene sine tilbakebetalt. Vi tar uansett kontakt med dem det gjelder.

Vi sees til høsten!

MAIL: Getawayboysmail@gmail.com
PH: +47 913 67 667
PRESSE: Borislav Jensen +387 669 52 511