Firmatur bringer gutta sammen!

Getawayboys har fått mange henvendelser om å lage en heidundrende firmatur av «den gamle sorten». Som virkelig binder gutta sammen, og gir inspirasjon til kommende års harde tak sammen.

Vårt svar er: Klart vi kan! Bare ta kontakt med oss, så kan vi lage et spesialopplegg for dere, tilpasset bransjen, størrelsen på selskapet og hvor stor andel av turen som skal settes av til det faglige innholdet. Velg mellom søndag-torsdag, tirsdag – søndag eller torsdag til tirsdag.

 

Normalt har vi turene på våren (april/mai) eller høsten (august/september), fordi mye av lekene foregår utendørs. Men for dere i firmaene kan det kanskje passe andre tider på året, og da får vi såklart til det også. Blir det i kaldeste laget ute, eller det er dårlig vær, trekker vi innendørs, uten at det legger en demper på hverken partyene, det faglige innholdet eller lekene.

 

Når det gjelder den faglige delen, er vi annerledes enn de fleste andre: Her er det ingen «klasserom» eller kjedelige møterom: Her får dere virkeligheten tett på kroppen, noe fagfolk er samstemte om at vil bidra til at også det faglige innholdet «sitter» bedre enn andre plasser.


Previous
Begynnelsen

Write first comment

Email again: