Fagturen ingen vil glemme

For dere som er på jakt etter en fagtur som ingen vil glemme, er «Getawayboys» et konsept uten sidestykke.

Her vil man naturlig bygge team, og utfolde seg i fri dressur før hverdagen igjen setter inn. Med oppladede batterier – og kanskje en helt ny strategi for fremtidige markedsfremstøt – kommer dere tilbake til jobben formelig struttende av energi.

 

Opplevelsene hos Getawayboys kommer nok til å sitte lenge i – og kanskje nettopp derfor være en av de beste investeringene man kan gjøre for firmaets felles fremtid. Inspirasjon og utvikling innenfor rammene av party, lek og utfordringer er en stimulerende mikstur som fjerner selv den mest gjenstridige gruff fra gjengen.

 

Her blir dere helt for dere selv midt oppe i begivenhetenes sentrum, og kan utfolde dere trygt. Oppgavene blir mange, opplevelsene likedan, og resultatene kommer ikke, dersom man ikke greier å arbeide som et team for å komme frem til spillets mål: Å redde prinsessen fra «bandittenes» klør.

 

Hver eneste kveld samles dere til fest og moro på «Pink Panter», basen for oss alle, hvor selveste eieren kommer innom for å forsikre seg om at alle har alt de trenger, og at alle trives.

 

Ta kontakt, så lager vi gjerne ditt helt spesielle «getaway»-konsept.


Next
Begynnelsen

Write first comment

Email again: