Begynnelsen

Getawayboys startet med en enkel liten guttetur. Flere hadde opplevd mye, men ville videre i livet, og etpar andre kjedet seg rett og slett. Så det villeste vi kunne komme på der og da, var Banja Luka. Ingen av oss visste noe om det fra før, ikke hvor det var engang. Men Boris hadde fortalt oss om byen sin, så vi tenkte: Hvorfor ikke?

Vi fant en helt annen verden. En verden der du virkelig kan slå deg løs, komme vekk fra hverdagen noen dager og bare kose deg. Men til å begynne med måtte vi lete veldig etter morsomme og spennende ting å gjøre, selv med kjentmann.

 

Derfor bestemte vi oss for å sette sammen en skikkelig opplevelsestur – kall det gjerne en «dimmetur for voksne gutter». Vi har hentet fram det beste denne mangesidige og annerledes «verdenen» har å by på, og serverer det til guttene som gjerne vil oppleve noe annet og mer.

 

Her på dette nettstedet vil du kunne se noen smakebiter av det du kommer til å oppleve, selv om vi aldri kan greie å formidle stemningen, følelsen, luktene, smakene. Du må bare oppleve det.

 

Har du lyst til å gi deg selv en skikkelig presang, eller er du ute etter å «get away» for noen dager? Etter turen vil du sannsynligvis bare være opptatt av to ting: Hvorfor reiste jeg ikke før – og når kan jeg «get away» igjen?


Previous
Fagturen ingen vil glemme
Next
Firmatur bringer gutta sammen!

Write first comment

Email again: